EE TEST SA in calitate de partener al companiei ROHDE & SCHWARZ, Germania, a organizat in data de 06.05.2014 Workshopul “ROHDE & SCHWARZ – EE TEST Wireless Communication EMC”

Evenimentul s-a desfasurat in incinta Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, corpul B, in colaborare cu Universitatea Politehnica Timisoara.

Obiectivul acestei prezentari a fost informarea participantilor cu privire la:

  • comunicatiile mobile
  • compatibilitatea electromagnetica

Informatiile au fost oferite de catre reprezentantii companiei ROHDE & SCHWARZ, din Viena, Ing. Herwig Pokorny si Ing. Arno Holl, care s-au specializat pe aceste doua domenii si ne-au impartasit din experienta lor.

De 80 de ani, ROHDE & SCHWARZ a pus pe primul loc calitatea, precizia si inovarea in toate domeniile comunicatiilor wireless. Compania si-a bazat strategia pe patru piloni: testare si masurare, transmisiuni radio, comunicatii securizate, monitorizare radio si radiolocare.

Grupul de electronice, cu sediul in Munchen (Germania), se afla printre liderii mondiali in toate domeniile in care activeaza, Rohde & Schwarz este lider in producerea de echipamente pentru masurarea si testarea comunicatiilor wireless si a compatibilitatii electromagnetice (EMC).

Workshopul ROHDE & SCHWARZ 2014 – Timisoara, a atras participanti de la companii de renume din tara din domeniul industrial, automotive si telecomunicatii, precum si participanti din sistemul academic, profesori si studenti.

Mai multe informatii despre produsele Rohde & Schwarz gasiti accesand urmatorul link: www.rohde-schwarz.com.


Created with flickr slideshow.
S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook