EE TEST Timisoara in calitate de reprezentant autorizat pe teritoriul Romaniei al companiei DEHN+HNE, Germania, a organizat in data de 12.02.2014 Workshopul "Protectie la supratensiuni atmosferice si de comutatie in retelele de joasa tensiune".

Evenimentul s-a desfasurat in incinta Facultatii de Electrotehnica si Energetica, corpul C, in colaborare cu Universitatea Politehnica din Timisoara.

Obiectivul acestei prezentari a fost informarea participantilor cu privire la:

  • notiunile si principiile fundamentale de protectie la supratensiuni;
  • standardele in vigoare,
  • protectia la trasnet si impamantare,
  • tehnologia descarcatoarelor,
  • diferite aplicatii cum ar fi protectia panourilor fotovoltaice.

Informatiile au fost oferite de catre reprezentantul companiei DEHN+HNE, din Germania Dl. Ing. Thomas Smatloch, responsabil cu dezvoltarea companiei in Europa de Est si Rusia. DEHN a pornit ca o afacere de familie, cu mai bine de 100 de ani in urma si a devenit intr-un timp scurt lider de piata in domeniul protectiei la supratensiuni, activand cu succes in peste 70 de tari, acoperind toate continentele.

Workshopul DEHN 2014 - Timisoara, a atras participanti de la companii de renume din tara din domeniul industrial, proiectare, energie, IT, precum si participanti din sistemul academic, profesori si studenti.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de compania DEHN gasiti urmand urmatorul link: www.dehn-international.com

 

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook