TOELLNER oferă echipamente electronice de testare și măsurare de calitate maximă din 1972.

  • Surse de alimentare de laborator
  • Surse de alimentare de înalta performanta
  • Surse de alimentare arbitrare
  • Generatoare de functii
  • Generatoare de functii arbitrare
  • Amplificatoare de banda larga
  • Amplificatoare in 4 cadrane

Caracteristici speciale care vă vor umple de entuziasm: Toate instrumentele prezintă proprietăți care le disting de restul. Tehnicienii vor fi deosebit de impresionați de caracteristicile excepționale.

Ingeniozitate în detaliu - finisare și asamblare realizate perfect manual - precizie de neegalat a mecanicii și electronicii - întotdeauna la curent cu evoluțiile tehnice.

Pe lângă cei mai prestigioși constructori de vehicule și avioane din lume, aproape toți furnizorii de sisteme din aceste sectoare utilizează produsele TOELLNER. În plus, echipamentele și sistemele noastre sunt întâlnite în domeniile de dezvoltare și cercetare din industrii și universități și în toate sectoarele IT, automatizări și electronice generale.

Cu un raport excelent calitate/preț  , instrumentele de măsurare TOELLNER sunt exportate în multe țări din întreaga lume. Reprezentanții locali asigură un contact direct clienților noștri și garantează astfel disponibilitatea ridicată a produselor TOELLNER.

Toate produsele TOELLNER sunt garantate timp de 24 de luni. Putem oferi această garanție extinsă, deoarece fiecare instrument este produs la standarde stricte de calitate și siguranță.

Regulile de siguranță VDE 0411 și IEC 348 sunt respectate; tuturor dispozitivelor li s-a atribuit desigur simbolul CE. Operăm în conformitate cu normele de calitate și securitate conform DIN ISO EN 9001: 2015.

TOELLNER Electronic Instrumente GmbH lucrează constant la îmbunătățirea produselor sale, inclusiv în ceea ce privește utilizarea substanțelor periculoase pentru mediu și conformitatea cu reglementările și legile privind protecția mediului. Pentru detalii despre acest aspect, vă rugăm să consultați Declarația de conformitate RoHS.

Livrările noastre se bazează pe „Termenii și condițiile generale de vânzare pentru produse și servicii din industria electronică”.

Website Toellner: www.toellner.de

 

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook