EE TEST SA in calitate de reprezentant autorizat pe teritoriul Romaniei al companiei RBR, Germania, a organizat in data de 19.06.2013 prima "Sesiune de informare teoretica si practica asupra analizoarelor de gaze de ardere".

Evenimentul s-a desfasurat in Laboratorul de Instalatii de Incalzire din cadrul Fundatiei Romano-Germane din Timisoara

Obiectivul acestei prezentari a fost informarea participantilor cu privire la:

  • Istoricul si activitatea companiei RBR
  • Principiul de functionare al analizoarelor de gaze de ardere
  • Produsele Ecom-RBR si avantajele competitionale

Participantii au avut prilejul de a vedea si testa, in conditii reale de lucru, cele mai noi modele de analizoare de gaze de ardere Ecom-B, Ecom-EN2 si Ecom-J2KN.

Informatiile au fost oferite de catre reprezentantul companiei RBR, din Germania, Dl. Ing. Andreas Dassel, responsabil cu dezvoltarea companiei in Europa, Rusia si Asia.

Infiintata in urma cu 29 de ani, intr-un garaj si cu o viziune putenica, sa masoare gazele de ardere din fiecare casa si sa determine eficienta centralei termice, compania RBR a devenit, in scurt timp, unul din producatorii de top de analizoare de gaze de ardere. Astazi, instrumentele Ecom se folosesc in intreaga lume, de la centrale de apartament, la centralele termice industriale, la vapoare si motoare mari din industria constructoare de masini, avioane si chiar si in programele spatiale.

Mai multe informatii despre produsele RBR gasiti accesand urmatorul link: www.rbr.de

 


Created with flickr slideshow.
S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook