OLAMEF produce mașini pentru prelucrarea componentelor electronice de mai bine de 40 de ani. OLAMEF oferă o linie completă de mașini simple și fiabile atât pentru industria mare cât și pentru cea mică.

Echipamentele lor sunt cunoscute pentru accesibilitatea sa, capacitatea sa de a opera neîntrerupt pentru perioade lungi de timp și ușurința extremă de a efectua ajustări. Multe dintre mașinile lor pot funcționa mai mult de 10 ani în mod continuu și toate garantează cele mai înalte niveluri operaționale. Mașinile OLAMEF sunt vândute inițial ca unități manuale, care pot fi echipate cu unități de antrenare și sisteme de alimentare automată. Aceste opțiuni adăugate cresc calitatea și versatilitatea mașinilor.

OLAMEF este binecunoscut pentru abilitatea și experiența atât a rețelei sale internaționale de vânzări, cât și a inginerilor săi, care lucrează pentru rezolvarea nevoilor speciale legate de producția de echipamente speciale pentru liniile vechi și noi. Produsele OLAMEF sunt capabile să rezolve probleme legate de nevoile specifice ale procesării componentelor electronice.

Toate piesele speciale, echipamentele utilizate pentru producție și aproape toate piesele standard sunt fabricate de către mașinile și instrumentele proprii ale OLAMEF: strunguri, mașini de frezat, centre de mașini ale C.N. ajustări de pe suprafețe interne, externe și plane. Acest lucru permite cea mai bună planificare a producției posibil, capacitatea de a produce lucrări urgente. Acesta permite în special crearea de comenzi personalizate imediat ce o cerere este primită de la un client. OLAMEF are un depozit echipat constant cu piese de schimb și mașini preasamblate, ceea ce permite construcția modelelor solicitate într-un timp foarte scurt.

FABRICANT DE MAȘINI DE TOP, DIN ITALIA,  PENTRU INDUSTRIA ELECTRONICĂ

Catalog produse

site: https://www.olamef.net/en-gb/home

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook