Grupul MTE, acționând ca lider global în domeniul testării contoarelor, și-a câștigat reputația prin soluții inovatoare și de înaltă calitate. Gama de produse atotcuprinzătoare MTE conține surse de energie, comparatoare, standarde de referință și de lucru pentru testarea contoarelor în diferite clase de precizie, precum și sisteme sofisticate și personalizate de testare a contoarelor. Linia de produse MTE include echipamente de testare a contoarelor staționare și portabile, precum și sisteme de monitorizare a transformatoarelor.

Ca o companie de familie, rădăcinile MTE se întorc până în primele etape ale Landis + Gyr, Elveția și cunoștințele lor profunde cu ajutorul contoarelor electromecanice. În prezent, partenerul nostru EMH Energie-Messtechnik GmbH din Brackel, Germania, are un centru ultramodern de cercetare și dezvoltare și producție, precum și un laborator HIDROCAL. Pentru operațiunile sale globale, MTE menține o rețea densă de peste 90 de companii de distribuție cu acțiune locală atent alese și 3 filiale deținute integral în Anglia, India și China, care oferă asistență și servicii post-vânzare clienților noștri din întreaga lume. Cu vânzări continue și o bază solidă de clienți, MTE este capabil să arate sustenabilitate, consistență și fiabilitate clienților săi și furnizorilor cheie.

Mândra de reputația sa de furnizor de soluții de produse de înaltă calitate, cu statutul său „Made in Germany”, numeroase instalații de succes și diverse referințe practic în fiecare colț al lumii, putem spune indiferent de nevoi, oriunde ar fi clienții, MTE are soluțiile inovatoare și concentrarea pentru a contribui la eficiența, profitabilitatea și calitatea clienților noștri.

Website MTE: https://www.mte.ch/

Linkuri sociale: Linkedin / Youtube

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook