Megger este lider în testarea și măsurarea electrică la nivel global timp de 130 de ani. De la generarea energiei electrice și până la prizele din casa dumneavoastră, instrumentele Megger acoperă aproape fiecare aplicație din industria de furnizare a energiei electrice.

Echipamentele noastre sunt clasificate în opt segmente de aplicații de bază: testare/diagnoză și localizare a defectelor de pe cabluri, testare relee și sisteme de protecție, întreruptoare, testare și diagnosticare transformatoare, aparate de măsură pentru instalații de joasă tensiune, testare electrică generală, testarea motoarelor și generatoarelor și măsurarea Descărcărilor Parțiale.

Avem unități de producție în diferite locații din Germania, SUA, Marea Britanie și Suedia, cu sediul central la Dover, Marea Britanie și birouri de vânzări pe tot globul. Megger a crescut substanțial prin achiziții, inclusiv Biddle Instruments (1936, Pennsylvannia), Multi-Amp (1951, New Jersey), Programma (2007, Suedia), SebaKMT (2012, Germania), Baker Instruments (2018, Fort Collins ) și mai recent PDix (2019, Aachen), pentru a numi doar câteva.

Suntem conectați emoțional la valorile noastre, iar atitudinea și comportamentul noastru încurajate în cadrul grupului Megger sunt direct atribuibile abordării noastre orientate spre valori. Cultura noastră face din Megger nu numai o companie de succes, ci crucial, un partener de afaceri convingător.

Website Megger: https://ro.megger.com/

LINK-URI SOCIALE: Facebook / Tweeter / Youtube / Instagram / Linkedin

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook