Fondată în 1984, Chroma ATE Inc. este un furnizor mondial de testare și măsurare a instrumentelor de precizie, sisteme automate de testare, sisteme inteligente de fabricație și soluții la cheie de testare și automatizare comercializate la nivel mondial sub denumirea „Chroma”.

Piețele semnificative pe care le oferă Chroma includ vehicule electrice, baterie verde, semiconductori, fotonică, LED, fotovoltaic, afișaj cu ecran plat, video și culoare, electronică de putere, componentă pasivă, siguranță electrică, termoelectric, inspecție optică automată și sistem de fabricație inteligent pentru TIC, curat tehnologie și industriile fabricilor inteligente.

Viziunea Chroma este de a dezvolta produse de top la nivel global ca o întreprindere de talie mondială. Pentru a realiza acest lucru, Chroma dedică o cantitate semnificativă de investiții și resurse în cercetare și dezvoltare pentru a produce produse excepționale de precizie, fiabilitate și soluții de testare unice valoroase pentru industriile tehnologice. Pentru a predomina ca o întreprindere de talie mondială, Chroma își dezvoltă marca ca fiind una de inovație, îmbunătățire continuă și globalizare, asigurându-și tehnologia de vârf și capacitățile de integrare în optică, mecanică, electronică, control termic și software. Chroma își susține astfel avantajele competitive și creșterea viitoare.

Chroma are sucursale în Europa, Statele Unite, Japonia, Coreea, China și Asia de Sud-Est pentru a oferi tehnologii inovatoare cu servicii cu valoare adăugată ridicată pentru a satisface cerințele clienților noștri globali.

Website CHROMA: https://www.chromaate.com/en/index

Filmulet de prezentare

PArtenerii nostri pot fi gasiti si pe: Linkedin / Youtube / Tweeter / Instagram

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook