SensorLink Corporation a fost fondată în 1985 ca o firmă de inginerie și consultanță, cu misiunea de a oferi asistență de inginerie și cercetare companiilor care au nevoie să-și îmbunătățească avantajul competitiv. În 1988, SensorLink a fost abordat de o utilitate de energie electrică cu o solicitare de a dezvolta un dispozitiv care să funcționeze în siguranță la înaltă tensiune, fără problemele inerente senzorului mecanic de clemă. A fost dezvoltat un senzor care a depășit capacitățile instrumentelor anterioare de măsurare a liniilor active pentru precizie, respingerea curentului extern și intervalul de măsurare. Odată cu lansarea senzorului nou dezvoltat, SensorLink a evoluat într-o companie de producție, folosind senzorul patentat în aproape toate produsele SensorLink. Astăzi, mii de contoare și înregistratoare SensorLink sunt în funcțiune în întreaga lume.

Prin crearea de relații, luarea de inițiativă și obținerea de rezultate, viziunea SensorLink este de a fi de incredere pentru a oferi soluții productive.

Echipa noastră este dedicată proiectării, fabricării și vânzării de instrumente de înaltă calitate, ușor de utilizat, care oferă personalului de utilitate încrederea de a lucra în siguranță, în timp ce ia decizii în domeniu.

S.C. EE TEST S.A.
B-dul Industriilor, Nr.4
Timisoara, Romania 300714
Telefon: 0256-491.154
Fax: 0256-493.468
E-mail: eetest@eetest.ro

Ne gasiti si pe  Facebook