Chroma Lansează Noua Sarcină De Înaltă Putere, 1200Vcc – 63200A

Chroma, unul dintre cei mai importanți producători globali de soluții de testare pentru puteri electrice, lanseaza noua sarcină DC de mare putere din serie 63200A, cu o eficiență și o precizie demonstrate. Spre deosebire de modelele similare, Chorma propune odată cu acest nou produs o serie de funcții care favorizează ușurința de utilizare. Un alt atu al acestui echipament este faptul că este compact, ceea ce îl face mai ușor de manevrat. Astfel, s-a obținut într-un „pachet” mai mic, mai ergonomic,si mai puternic. În funcție de nivelul de putere dorit, sarcinile DC sunt echipate pentru mese de lucru sau pentru a fi introduse in rack. Ecranul VFD extrem de luminos permite utilizatorilor o vizualizare clară a rezultatelor obținute. La tipul turn, panoul de operare se înclină astfel încât utilizatorii pot vizualiza și opera unitatea cu ușurință, atât stând jos cat si în picioare.

Ca specificații funcționale, aceste sarcini DC au disponibile trei tensiuni de operare selectabile: 150V, 600V si 1200V. Curentul maxim a unei singure sarcini este de 2.000A, acoperind o putere de 24kW. Se pot monta mai multe sarcini in paralel pentru a obtine puteri de pana la 240kW.

Seria 63200A a fost prevăzută cu trei domenii de masurare de inalta precizie.  Acuratetea este de 0.04% + 0.04% F.S. , ceea ce face ca acest echipament sa se numere printre liderii de piata in domeniu. Funcțiile practice includ forma de undă dinamică definită de utilizator (pentru simularea curentului tranzitoriu la pornirea automobilului), testarea OCP/OPP rapidă si automata, curent de sarcina sinusoidal, și de asemenea sunt echipate cu functia de baleere automata a sarcinii, pentru a îndeplini cerințele de testare ale clienților. În plus, toate modelele din aceasta serie sunt proiectate la o lățime uniforma. Atât modelele desktop cat și cele de tip turn pot fi montate într-un dulap standard 41U în vederea unei utilizări cât mai eficiente a spațiului disponibil.

Chroma vine cu o experiență de peste 30 de ani pe piața instrumentelor electronice de testare și măsurare a puterii. Producătorul se remarcă prin soluții inovative, orientate către utilizator, respectiv mularea tehnologiei după nevoile specifice ale acestuia, într-un pachet cât mai ergonomic și mai ușor de utilizat.

Sarcinile Electronice DC – Seria 63200A sunt disponibile în oferta companiei noastre. Detalii suplimentare regăsiți pe pagina dedicată produsului, AICI.